Hvem er Horsens Turistfart?

Vi er et lille firma drevet af Jannie og Palle Laursen, som sætter service meget højt. Vi sætter pris på den nære kontakt med kunderne, og ved, at et godt samarbejde altid starter med en god dialog.

Palle Laursen er indehaver af Horsens Turistfart. Palle er opvokset som vognmandssøn og har mere end 25 års erfaring inden for turistkørsel og bustransport. Desuden har han siden 1993 også været taxa chauffør og er vant til at omgås mange forskellige mennesker i sit arbejde, som har gjort Palle til en god menneskekender, som forstår at gå i øjenhøjde med folk og imødekomme sine forskellige kunder i hverdagen. Det er på bagrund af sin faglighed, sin erfaring og kærlighed til at opleve Danmark og Europa, og ikke mindst mødet med mange forskellig mennesker i dagligdagen, at Horsens Turistfart blev til.

Vi har kun erfarne chauffører med alle lovpligtig kurser, som alle har god service og præcisering højest på prioriteringslisten ved alle ture.

Hvad er Horsens Turistfart?
Horsens Turistfart giver dig mulighed for at komme hen hvor du ønsker. Vi har mange års erfaring med turistfart og bustransport. Vi kører til alle destinationer i Europa og har altid fokus på at vores kunder får den bedst mulige oplevelse når de rejser med os.

Hos Horsens Turistfart tilbyder vi transport til alle, om det er en lille opgave eller et stort arengement har ingen betydning. Vi klarer alle opgaver for turist-, handy-, udflugt-, ind- og udlandskørsel i hele Europa og vi er dig også gerne behjælpelig med at arrangere udflugter for dig og dine nærmeste eller kollegaer.

Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at tage imod din henvendelse.