Erhvervskørsel er en tillidssag for os.


Skal I bruge en bustransport til firmakørsel i forbindelse med eksempelvis en konference, en messe eller til jeres næste firmaudflugt, så kan I med fordel bestille jeres firmakørsel gennem os, Horsens Turistfart.


Vi har stor ekspertise i erhvervskørsel, samt planlægning og koordinering af alle former for arrangementer i forbindelse med bustransport.
I er altid velkommen til at tage os gerne med på råd. Vi er særdeles kompetente til at arrangere både forplejning og guideservice til jeres bustur. Vi kan også bruges som sparingspartnere vedrørende bookning af hoteller, restauranter, seværdigheder og meget mere.


Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at tage imod din henvendelse.

Mange af vores erhvervs kunder kommer fra, Horsens, Vejle, Kolding,Århus, Skanderborg,Silkeborg, Hedensted og Stouby Men kører også for resten af landet.


Vi tilbyder også


Kvalitetskørsel for skoler og børnehaver


Vi tilbyder også kørsel til skoler, børnehaver og andre institutioner. Sikkerhed i bussen og sikker kørsel er altid højt prioriteret, men noget vi særligt ønsker at lægge vægt på i forbindelse med vores bustransport til børn og unge. Dertil kommer, at vores chauffører altid er søde og imødekommende overfor børnene og har fokus på at skabe tryghed og give dem en god oplevelse, når de kører med os.


Vi har stort fokus på præcision, som er afgørende for skoler og institutioner, når skemaer og andre arrangementer skal overholdes.


Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at tage imod din henvendelse.

Mange af vores kunder kommer fra, Horsens, Vejle, Kolding, Hedensted og Stouby Men kører også for resten af landet.